HOMEOPLEIDINGENAFSPRAAK MAKEN
Zana's beauty's
PERFECT LIPS
Perfect lips (lip pigmentatie) is een nieuwe trend binnen het gebied van permanente make up is perfect lips ook wel bekend als lip pigmentatie. Met de perfect lips behandeling kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Zijn je lippen asymmetrische en wil je graag een mooie vorm, dat is mogelijk. Maar ook kun je smalle lippen optisch gezien net iets voller laten lijken. Bleke lippen kunnen we ook weer een frisse kleur geven.
LEES MEER!
ALLES DAT JE MOET WETEN OVER
PERFECT LIPS
Perfect lips by Zana’s beautys
Bij perfect lips worden de lippen gepigmenteerd door middel van een PMU apparaat. Hierbij wordt met een ultrafijne naald pigment aangebracht op de huid van je lippen. Door deze behandeling krijgen je lippen een mooie vorm en kleur.

Behandeling
Wij ontvangen je in onze vestiging in Almere op het afgesproken tijdstip. In onze behandelruimte worden jouw wensen met de specialiste besproken en wordt er advies gegeven. Vervolgens wordt er gemeten en met een speciaal potlood getekend en in ingekleurd. Daarna wordt de spiegel aan je overhandigd. Bij enige opmerkingen wordt het ontwerp aangepast. Na goedkeuring begint de specialiste met het aanbrengen van de perfect lips. De behandeling duurt ongeveer 3 uurtjes. Na afloop krijg je nazorginstructies en een gratis aftercare crème mee naar huis. Binnen 6 tot 8 weken vindt er een gratis nabehandeling plaats waarbij de vorm en kleur aangepast kunnen worden. Deze nabehandeling is noodzakelijk, want na de eerste behandeling vervaagt ongeveer 70% van de perfect lips. Na deze tweede behandeling is het resultaat op zijn best. De perfect lips gaan ongeveer 9 tot 16 maanden mee. Er zijn bij ons verschillende touch-up momenten mogelijk.

Genezingsproces
De lippen zullen de eerste paar dagen er zeer donker uitzien en na twee dagen beginnen ze met vertellen, waardoor er vlekken en ongelijkheden ontstaan. Dit behoort volledig bij het genezingsproces. Het is van belang dat je er zo min mogelijk aan zit, zodat het mooi kan genezen. 90 dagen na de tweede behandeling zijn je lippen volledig genezen en dan heb je het perfecte eindresultaat.

Nazorg
-
Na de behandeling niet warm drinken
-
De eerste 72 uur na de behandeling: Géén watercontact
-
Niet aan de lippen komen bij vervelling
-
Eerste 10 dagen géén make up op de lippen zelf (rondom kan wel)
-
Fillers mogen pas 14 dagen na de behandeling toegepast worden
-
Een week lang niet zwemmen of naar de sauna
-
Drie dagen na de behandeling niet sporten
VOORDELEN
Heel natuurlijk nude effect
Mooie zachte contouren
Wakker worden met perfecte lippen
Geen beschadiging van de huid
Zeer goed toe te passen
Geschikt voor alle lipvormen
READY TO SHINE?
Maak een afspraak!
CONTACT
© 2022 Zana’s Beauty’s. All Rights Reserved.