HOMEOPLEIDINGENAFSPRAAK MAKEN
ZANA'S BEAUTY'S
TANDEN BLEKEN
Het bleken van de tanden houdt in dat het laagje op je tand (glazuur en aanslag) een aantal tinten witter wordt, waardoor de tanden er veel frisser en witter uit zien.  Dat verkleurde laagje op de tanden wordt veroorzaakt door het consumeren van koffie, thee, rode sauzen, rode wijn en roken.
LEES MEER!
ALLES DAT JE MOET WETEN OVER
TANDEN BLEKEN
Het bleken van de tanden houdt in dat het laagje op je tand (glazuur en aanslag) een aantal tinten witter wordt, waardoor de tanden er veel frisser en witter uit zien.  Dat verkleurde laagje op de tanden wordt veroorzaakt door het consumeren van koffie, thee, rode sauzen, rode wijn en roken.

Tijdens het bleken wordt dat laagje verwijderd en komt je natuurlijke kleur naar voren. Dat kan per persoon verschillen, de ene heeft namelijk wittere tanden van zichzelf dan de ander. We kunnen de tanden maximaal 10 tinten lichter maken. Het verschilt ook per persoon hoelang het bleken effect zal hebben, dat ligt aan het dagelijkse gebruik van de hierboven genoemde oorzaken die de tanden laten verkleuren.  
BELANGRIJK om te weten is dat deze bleek behandeling NIET schadelijk is voor je gebit! Wij gebruiken namelijk 100% natuurlijke producten en geen waterstofperoxide.  

Let op!
- Vullingen bleken niet mee
- Witte vlekjes in de tanden lichten op
- Na de behandeling kan het tandvlees gevoelig aanvoelen door de warmte van de lamp. Meestal trekt dit binnen 30 minuten weer weg.

Verzorging
Het opvolgen van de onderstaande punten teneinde een succesvol resultaat van de behandeling te verkrijgen.  In ieder geval de eerste twee uur na de behandeling niet roken (eigen risico; aangeraden wordt 24 uur) Om een langdurig resultaat te behouden is het belangrijk dat u de eerste 24-48 uur ‘verkleurders’ zoals koffie, thee, cola, rode wijn, rode sauzen etc. niet nuttigt (tip: denk aan alles wat een wit T-shirt kan bevuilen) Vermijdt de eerste 24-48 uur witte wijn. In witte wijn zit een stofje dat voor tandverkleuring zorgt) Vermijdt hele hete en hele koude eet- en drinkwaren (denk bijvoorbeeld aan hete thee of ijs) Gebruik minimaal de eerste 48 uur na de behandeling geen tandpasta en/of mondwater met een kleurtje

Tip
Eetwaren zoals bloemkool, asperges, geitenkaas, venkel, wit brood, witlof, pasta (geen volkoren, yoghurt, melk en appel bevatten geen kleurstoffen.  

Overige informatie
Na de behandeling kan de kleur van de tanden licht teruglopen. Het is daarom aangeraden om elke 3 maanden terug te komen voor een opfrisbeurt.
VOORDELEN
Snel resultaat, bij de behandeling van 1×25 minuten al tot 3 tinten lichter
Veiligheid staat voorop daarom u krijgt een beschermende UV-bril op tijdens de behandeling
Niet pijnlijk en geen bijwerkingen; ook voor gevoelige tanden
De bleek gel bevat geen schadelijke waterstofperoxide die uw tandglazuur aantast
Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen
Volledig goedgekeurd door de Europese Unie
FAQ
Is tanden bleken veilig?
Tanden bleken met producten van Cosmotology is uiterst veilig. Onze tandenbleek gels tasten uw glazuur en vullingen niet aan. Al onze gels zijn in Europa gefabriceerd, getest en goedgekeurd. Cosmotology maakt op dit moment veel gebruik van peroxidevrije tandenbleek gels. Deze gels bevatten zouten. In tegenstelling tot waterstofperoxide tandenbleek gels zijn deze gels ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden.
Hoelang blijven mijn tanden wit?
Na één tandenbleek behandeling moet u al resultaat kunnen zien. U bepaalt vervolgens zelf hoelang u witte tanden behoudt. Normaal gesproken is dit minimaal een half jaar. Drinkt u echter veel koffie en rookt u veel sigaretten, dan kan het zijn dat uw tanden sneller verkleuren.
Hoelang duurt een tandenbleek behandeling?
Een tandenbleek behandeling met een waterstof of carbamideperoxide tandenbleek gel duurt ongeveer één uur bij een specialist. De totaalduur van de behandeling verschilt echter van persoon tot persoon. Elk gebit is namelijk uniek. Daardoor kunnen sommige behandelingen korter zijn indien het resultaat sneller zichtbaar wordt. Of juist langer. Indien men tanden bleekt met een peroxidevrije tandenbleek gel, dan duurt een behandeling minimaal 20 minuten.
Welke dingen die ik eet en drink zijn slecht voor mijn tanden?
Denk aan koffie en thee, rode wijn, cola, tomatensaus, rode kool en dergelijke. Onthoud het volgende; de dingen die op een wit laken de ergste verkleuringen zouden geven, verkleuren ook de tanden het meest.
READY TO SHINE?
Maak een afspraak!
CONTACT
© 2022 Zana’s Beauty’s. All Rights Reserved.