HOMEOPLEIDINGENAFSPRAAK MAKEN
Zana's beauty's
Lip
enlightenment
Lip enlightenment is de perfecte manier om donkere/grijze of grauwe plekken op de lippen te egaliseren. Deze behandeling wordt vaak omschreven als het neutraliseren van lippen die rijk zijn aan melanin.
LEES MEER!
ALLES DAT JE MOET WETEN OVER
LIP
ENLIGHTENMENT
Lip enlightenment bij Zana’s beauty's
Bij Lip Enlightenment worden de lippen gepigmenteerd door middel van een PMU machine. Hierbij wordt met een ultrafijne naald pigment aangebracht op de huid van je lippen. Bij deze behandeling wordt de kleur laag voor laag geneutraliseerd totdat de lippen egaal zijn opgehelderd. Deze behandeling zorgt voor heldere, egale lippen en geeft een frisse uitstraling.

Behandeling
Wij ontvangen je in onze vestiging in Almere op het afgesproken tijdstip. In onze behandelruimte worden jouw wensen met de specialiste besproken en wordt er advies gegeven. Vervolgens wordt er gemeten en met een speciaal potlood getekend en in ingekleurd. Daarna wordt de spiegel aan je overhandigd. Bij enige opmerkingen wordt het ontwerp aangepast. Na goedkeuring begint de specialiste met het aanbrengen van de lip enlightenment. De behandeling duurt ongeveer 3 uurtjes. Na afloop krijg je nazorginstructies en een gratis aftercare crème mee naar huis. Binnen 6 tot 8 weken vindt er een gratis nabehandeling plaats waarbij nog enige aanpassingen gemaakt kunnen worden. Deze nabehandeling is noodzakelijk, want na de eerste behandeling vervaagt ongeveer 70% van de lip enlightenment. Na deze tweede behandeling is het resultaat op zijn best. De perfect lips gaan ongeveer 9 tot 16 maanden mee. Er zijn bij ons verschillende touch-up momenten mogelijk.

Genezingsproces
De lippen zullen de eerste paar dagen er zeer donker uitzien en na twee dagen beginnen ze met vervellen, waardoor er vlekken en ongelijkheden ontstaan. Dit behoort volledig bij het genezingsproces. Het is van belang dat je er zo min mogelijk aan zit, zodat het mooi kan genezen. 90 dagen na de tweede behandeling zijn je lippen volledig genezen en dan heb je het perfecte eindresultaat.

Nazorg
-
Na de behandeling niet warm drinken
-
De eerste 72 uur na de behandeling: Géén watercontact
-
Niet aan de lippen komen bij vervelling
-
Eerste 10 dagen géén make up op de lippen zelf (rondom kan wel)
-
Fillers mogen pas 14 dagen na de behandeling toegepast worden
-
Een week lang niet zwemmen of naar de sauna
-
Drie dagen na de behandeling niet sporten
VOORDELEN
Heel natuurlijk nude effect
Mooie zachte contouren
Wakker worden met perfecte lippen
Geen beschadiging van de huid
Zeer goed toe te passen
Geschikt voor alle lipvormen
READY TO SHINE?
Maak een afspraak!
CONTACT
© 2022 Zana’s Beauty’s. All Rights Reserved.