HOMEOPLEIDINGENAFSPRAAK MAKEN
Zana's beauty's
WIMPER LIFTING
De behandeling wimperlifting is een nieuwkomer in de beautybranche, maar nu al een waar succes. De wimperlifting is ideaal als je wimpers niet de gewenste krul of kleur hebben. Bij het krullen en verven van de eigen wimpers wordt ieder wimpertje meegenomen en lijken de wimpers optisch langer, waardoor je een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.
LEES MEER!
ALLES DAT JE MOET WETEN OVER
WIMPER LIFTING
Met een wimperlifting lift u uw natuurlijke wimpers. Onze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het het gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent overbodig!

Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Een wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan. Hierdoor gaan de wimperhaartjes afbreken doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Verzorging
De juiste nazorg is minstens zo belangrijk als de wimperlifting zelf. De styliste die jou behandelt zal tijdens de behandeling de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken. De eerste 24 uur het haar niet te wassen omdat gebruik van shampoo en conditioneer, make-ups, crèmes of oogserums op de wimpers de kleur kunnen verzwakken of de permanent ontspannen. Hierna is douchen, sauna en make-up remover geen probleem!

Hiernaast gelden de volgende adviezen:
– Gebruik gedurende de eerst 48 uur geen sterke oogmake-up removers omdat ze de verf kunnen verwijderen.
– De eerste 24 uur mogen uw wimpers niet nat worden, geen mascara gebruiken
– Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling stomende douches of sauna’s.  
– Gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloed het resultaat
– Probeer niet op uw ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren.
– Reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan.

Let op! Deze behandeling kan niet bij iedereen!
Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Lift toe te passen:
– Alopecia of chemotherapie
– Conjunctivitis (pus, rode ogen)
– Overgevoeligheid voor peroxide
VOORDELEN
Het zijn volledig natuurlijke wimpers
Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
Geeft een natuurlijke uitstraling, ogen lijken groter
Geen krultang meer nodig
Resultaat 6 tot 8 weken zichtbaar
FAQ
Waarom zou je voor een wimperlifting kiezen in plaats van wimperextensions?
De wimperlifting is vele malen minder onderhoud dan de wimperextensions. U hoeft niet dagelijks 2 keer te borstelen. Met make-up en reinigen hoeft u een stuk minder voorzichtig te zijn. Ook is de frequentie waarbij u terug moet komen voor een wimperlift een stuk lager. De extensions kunnen ineens veel uitval vertonen, omdat dat er niet mooi uitziet moet u om de 2 tot 3 weken terug komen voor een refill. De wimperlift groeit er geleidelijk aan uit. Dan is het aan u om de behandeling te herhalen of niet.
Is een wimperlifting schadelijk voor de natuurlijke wimpers?
Nee, Mits goed uitgevoerd door de styliste. Bij een wimperlifting worden de wimpers niet omhoog geknikt, zoals u wel met een wimperkruller doet, maar omhoog gebogen. Hierdoor wordt de toevoer van voedingsstoffen niet belemmerd.
Er zijn diverse doe-het-zelf wimperlifting kits te koop. Kan ik dit ook thuis doen?
Ja. U kunt ervoor kiezen om zelf thuis uw wimpers te liften. Houd er echter rekening mee dat vloeistoffen die bijvoorbeeld uit China komen, niet altijd/vaak niet in Nederland als zijnde 'goed' zijn getest. Het kan dus gebeuren dat u ernstige irritatie oploopt, of zelfs met verschroeide wimpers eindigt. Dit is nergens mee op te lossen. U kunt dus zelf thuis uw wimpers liften, maar gezien de schade die u hiermee uit onwetendheid kunt veroorzaken, raad ik het ten zeerste af. Het zijn en blijven permanentvloeistoffen waarmee u bij uw ogen te werk gaat. wees dus voorzichtig!
Kan ik allergisch zijn voor wimperlifting?
In principe komen de vloeistoffen waarmee wordt gewerkt niet in contact met uw huid. Wanneer u na het plaatsen van de wimperlift een branderig gevoel ervaart, kan het zijn dat zich nog restanten van de vloeistoffen aan de wimperaanzet of op de waterrand bevinden. Wat u het beste kunt doen wanneer u hier last van heeft, is met een nat wattenstaafje langs de waterrand schoonmaken. in 9 van de 10 gevallen is de irritatie hiermee verholpen.
Kan ik mascara en eyeliner dragen met een wimperlift?
Ja. De eerste 24 uur dient het keratinemasker in de wimpers te trekken. In deze tijd mag je dus niet douchen of op andere manieren jouw wimpers nat maken. Na deze 24 uur kun je met een gerust hart mascara of eyeliner aanbrengen.
READY TO SHINE?
Maak een afspraak!
CONTACT
© 2022 Zana’s Beauty’s. All Rights Reserved.