HOMEOPLEIDINGENAFSPRAAK MAKEN
ZANA'S BEAUTY'S
TAND SIERAAD
Tandsieraden zijn bijna in elke kleur en vorm verkrijgbaar. Wij bieden kristallen in diverse kleuren aan. Los hiervan bieden wij ook goude tandsieraden aan. Ons aanbod bestaat uit 22-Karaats goud, 18-karaats witgoud en 14-karaats roségoud.
LEES MEER!
ALLES DAT JE MOET WETEN OVER
TAND SIERADEN
Het plaatsen van een tandkristal is veilig, pijnloos en het wordt zonder boren bevestigd. Het is vergelijkbaar met de bevestiging van een slotjesbeugel. De uithardingslamp die wij gebruiken in combinatie met de speciaal gepatenteerde lijm zorgt voor een optimale hechting. Zo ben je er zeker van dat het tandjuweel tot wel enkele jaren blijft zitten.

Hoelang het sieraad blijft zitten is afhankelijk van de structuur van je tanden en de drink- en eetgewoontes, maar ook de zuurgraad van het speeksel speelt mee. Omdat wij 100% achter dit product staat heeft u twee weken garantie op je sieraad, mits je de nazorg opvolgt. Als het sieraad binnen eerste twee weken loslaat, zal er eenmalig gratis een nieuwe geplaatst worden.

De adhesive lijm heeft een transparante kleur en is niet zichtbaar op de tand. De adhesive die ik gebruik is een Sealing, dit houdt in dat na uitharding geen bacteriën onder het sieraad kunnen komen. De adhesive is namelijk een gepatenteerd en erkend product uit de tandheelkunde.  Dit alles gebeurt natuurlijk onder strikte hygiëne.
Verzorging

Voor u van huis afgaat om bij ons een tand kristal te laten zetten, zorg er dan voor dat je je tanden goed gepoetst hebt. Eet na het poetsen niets meer voordat u een tand kristal bij ons gezet heeft. Hierdoor zal het kristal nog beter hechten aan uw tand en kunt u er langer plezier van hebben.

– Eerste uur niks eten of drinken
– Eerste 12 uur geen tandenpoetsen
– Eerste 24 uur geen koolzuurhoudende dranken drinken (tast de lijm aan)
– Geen scherpe voorwerpen in de mond, en let op met bijvoorbeeld een appel afbijten
– 2 weken garantie
– Verwijderen kan ook via de studio, en je eigen tandarts

Tandsieraden zijn bijna in elke kleur en vorm verkrijgbaar. Wij bieden kristallen in bijna elke kleur. Ook bieden wij gouden sieraden aan. We hebben 22-Karaats goud, 18-karaats witgoud en 14-karaats roségoud. De prijs ligt aan de hoeveelheid goud die in het sieraad zit.
OP AANVRAAG BESCHIKBAAR
TAND SIERADEN
Kruis met diamant
Gold bar met 4 diamanten
Louis Vuitton
Hartje
Ster
Gucci bij
Playboy bunny  
Tattoo machine
Rechte kruis
Maan
Chanel
Pentagram
LA teken
Nike
Bliksem
Gucci logo
Rolex kroon
Slang
Wiet
Dollar teken
Evil eye
Hello kitty
Medusa
Palmboom
Schaar
Muzieknoot
Ak-47
“Bitch”
Make-up kwast
Olifant
Evil eyes met saffier
Diamond vorm
Boksbeugel
Alle sterrenbeelden
Anker
Kruis
Schorpioen
Druppel
Zak met geld
Mickey Mouse
Roos
Doodshoofd
Vrouwelijk teken
Dik kruis
Engel
Hoefijzer
Yin yang
Zeepaard
Zon
Alien
Libelle
Mannelijk teken
Goude stip
Schoppen
Ruiten
Nummers 1 t/m 9
Alfabet in lettertype “Old English”
“Fuck”
Gas masker
Lipstick
Kwast
READY TO SHINE?
Maak een afspraak!
CONTACT
© 2022 Zana’s Beauty’s. All Rights Reserved.