HOMEOPLEIDINGENAFSPRAAK MAKEN
ZANA'S BEAUTY'S
WIMPER-EXTENSIONS
Wil jij graag mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder met een mascara aan de slag te moeten? Dan zijn wimperextensions de oplossing. Tijdens deze behandeling plaatsen wij voorzichtig één wimperextension op één natuurlijk haartje voor de One By One look, of één waaier op één natuurlijke haar voor de Russian Volume look.
LEES MEER!
ALLES DAT JE MOET WETEN OVER
WIMPER-EXTENSIONS
Wimperextensions zijn semipermanente wimperhaartjes gemaakt van hoogwaardig anti allergisch PBT materiaal. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht, flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimpers. Doordat elk eigen wimperhaartje met een extension wordt verlengd geeft dit een zeer natuurlijk effect. Na de behandeling is mascara, wimperverf (ook bij blonde/lichtgekleurde eigen wimpers!) of een wimperkruller overbodig! Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor voel je de wimpers niet zitten en heb je een natuurlijke uitstraling. Wimperextensions hebben zelfs een liftend effect en maken uw ogen vele malen sprekender. Houd je wimperextensions schoon en zorg voor de beste conditie met de foam care producten die verkrijgbaar zijn in de salon.  

Russian volume 2D tot 6D
Deze nieuwste techniek is sinds kort bekend in Europa. Met de 2D tot 6D techniek wordt er meer wimpervolume gecreëerd door middel van een nieuwe techniek. De ultra dunne haartjes zijn heel licht van gewicht, hierdoor kunnen er meerdere extensions op een wimper geplaatst worden om meer volume te creëren. Dit is absoluut niet te vergelijken met wimperplukjes! Afhankelijk van hoeveel “D” u wilt kan er 200% tot 600% meer volume gecreëerd worden dan met de one by one classic. Van 2D tot 6D wordt er een multidimensionaal effect gecreëerd. Er kunnen wel tot 400 haartjes per oog gebruikt worden voor het mooiste resultaat. Ook voor klanten met erg weinig wimpers van nature of voor klanten die minder volume kunnen creëren met de one by one techniek kan de 2D tot 6D techniek zeker een aanrader zijn. Bij uw afspraak zal er door de wimperstylist bekeken worden wat de mogelijkheden zijn en welke techniek het mooiste eindresultaat zal geven.

Verzorging
De juiste nazorg is minstens zo belangrijk als het plaatsen van de extensions zelf. De styliste die jou behandelt zal tijdens de behandeling de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en alle tips geven om ervoor te zorgen dat jij zo lang mogelijk plezier zal hebben van je prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling mogen de wimperextensions de eerste 24 uur niet in aanraken komen met water. Dit omdat de lijm in deze periode nog aan het uitharden is en water dit kan beïnvloeden. Hierna gelden de volgende adviezen:

– De wimpers mogen gewoon nat worden, maar vermijd direct stromend water op de wimpers. Sauna en zonnebank mogen ook weer na 24 uur.
– Bij het schoonmaken van de ogen niet met een handdoek of wattenschijfjes over de wimpers wrijven. Gebruik een wattenstaafje om je ogen dichtbij de wimperrand schoon te maken.
– Gebruik geen producten op oliebasis in de directe omgeving van de wimpers. Door de olie kunnen de extensions losweken. Kies dan voor producten op waterbasis.
– Borstel de wimpers regelmatig met de meegekregen brush, hiermee kun je de wimpers weer modelleren en brengt de volume weer terug. Het kan na het slapen gebeuren dat enkele wimpers door de war zitten.
– Blijf zoveel mogelijk van de wimpers af en voorkom (onnodig) wrijven
-Voor het behouden van een mooie volle oogopslag is een opvulbehandeling (refill) tussen de 2 en 3 weken nodig.
– Laat de extensions altijd verwijderen door de wimperstyliste.
– Dagelijks reinigen met speciale lash foam. Deze is verkrijgbaar in de salon. Dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg. Daarnaast zorgt de foam ervoor dat de extensions langer mooi blijven.  
VOORDELEN
Ieder moment van de dag mooie volle en lange wimpers
Geen beschadiging aan de natuurlijke wimpers
Bestand tegen vocht, licht, zon en zeewater
Maakt mascara, wimperverf en wimperkrultang overbodig
FAQ
Hoe lang blijven mijn wimperextensions zitten?
Over het algemeen blijven wimperextensions de gehele natuurlijke groeicyclus van de eigen wimpers zitten, mits ze op de juiste manier worden aangebracht. Dit is enkel per persoon verschillend. Gemiddeld blijven de wimperextensions 6 weken zitten, het is wel raadzaam om de wimpers om de drie tot vier weken op te vullen.
Hoe worden de wimperextensions bevestigd?
We voorzien jouw wimpers haartje voor haartje van een extension. We bevestigen de extensions met een speciaal voor deze methode ontwikkelde formaldehyde-vrije lijm.
Hoeveel extensions worden er per oog geplaatst?
Per oog plaatsen we ongeveer 100 tot 120 extensions. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal eigen natuurlijke wimpers. Indien jij per oog 50 natuurlijke wimperhaartjes hebt, kunnen wij ook maar 50 wimperextensions plaatsen.
READY TO SHINE?
Maak een afspraak!
CONTACT
© 2022 Zana’s Beauty’s. All Rights Reserved.